Köp- och leveransvillkor

FRAKTALTERNATIV


Små paket skickas med Postnord till ombud.

 Hemleverans med DHL.

Vi skickar ordern till dig med DHL home delivery. Du får mejl med ditt sändningsnummer när vi har packat och bokat din order.

* Har du beställt en stor order kan din leverans komma i flera paket på olika dagar.


KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR


När ni handlar från vår hemsida godkänner ni våra köp-och leveransvillkor.


Leverans sker från vårt lager i Jönköping. Leveranssätt och leveranstid kan variera beroende på typ av varor.

För både hemleverans och hämtning vid utlämningsställe är det är viktigt  att du som kund angett ett svenskt mobilnummer för att kunna ta emot en avisering. 

Kan du inte ta emot ditt gods vid avisering ifrån transportbolaget, debiteras du som kund terminalshyra efter 4 dagar.

Om godset ej mottages skickas det i retur till Recycle Universe Sverige. Vi debiterar dig de kostnader detta åsamkat oss.


 För  sändningar som inte hämtas ut kommer Recycle Universe Sverige debitera  dig en avgift som motsvarar returfrakten, expeditionsavgift och faktisk  hanteringskostnad.

Nekar du eller avbryter du din order efter att beställningen lämnat vårt lager så äger Recycle Universe Sverige rätten att debitera kunden en avgift som motsvarar returfrakten, expeditionsavgift och faktisk hanteringskostnad.

Vid utebliven hemleverans som orsakats av kunden har Recycle Universe Sverige rätt att debitera beställaren en avgift som motsvarar returfrakten, expeditionsavgift och faktisk hanteringskostnad. Utebliven hemleverans innebär att du ångrar ditt köp i ett skede där din beställning redan lämnat vårt lager och är på väg/redan finns på en terminal i din stad.
Recycle Universe Sverige har även rätt att ta ut denna kostnad ifall kunden ej tar emot försändelsen, trots upprepade försök till kontakt eller efter överenskommen leveranstid med transportbolaget.

Adressändring och kontaktuppgifter till en annan stad (gäller vid hemleverans) där ändringen inkommer efter att beställningen lämnat lagret beläggs med en  administrationsavgift/fraktavgift på den faktiska kostnaden.
 

Tänk på att du som kund alltid skall kunna visa legitimation vid utlämning/leveransen av produkterna.

Recycle Universe Sverige förbehåller sig rätten att neka eller häva order utan särskilt skäl.

Avbokning av order måste ske via mejl till [email protected].

  

RETUR

Som konsument står du för alla leverans- och returkostnader. Observera att konsumenten även ansvarar för returtransporten. Den returnerade varan skall vara i fullgott skick och ska returneras med sitt originalemballage, eller likvärdig förpackning. Om du är osäker ber vi dig vänligen kontakta oss före eventuell retur, så återkommer vi med instruktioner.

 

BETALNING

Klarna Checkout.

Förskottsbetalning med swish eller bankgiro.

       

© 2024 Recycle Universe Sverige

Recycle Universe Sverige