Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga information samlas  in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från oss.


Personlig information vi samlar in:
När  du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in viss information om din  enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och  några cookies som är installerade på din enhet. När du surfar på  webbplatsen samlar vi dessutom information om de enskilda webbsidorna  eller produkterna som du ser, vilka webbplatser eller söktermer som  hänvisade dig till webbplatsen och information om hur du interagerar med  webbplatsen. Vi hänvisar till den automatiskt samlade informationen som  "Enhetsinformation".

Vi samlar in enhetsinformation med följande tekniker:
- "Cookies" är datafiler som placeras på din enhet eller dator och innehåller ofta en anonym unik identifierare.
-  "Loggfiler" spårar handlingar som inträffar på webbplatsen och samlar  in data inklusive din IP-adress, webbläsartyp, internetleverantör,  referens- / utgångssidor och datum / tidstämplar.
-  "Webbvärden", "taggar" och "pixlar" är elektroniska filer som används  för att spela in information om hur du surfar på webbplatsen.

När  du gör ett köp eller försöker göra ett köp via sajten samlar vi in  viss information från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress,  leveransadress, betalningsinformation, e-postadress och telefonnummer.  Vi hänvisar till denna information som "Orderinformation".

När vi talar om "personlig information" i denna sekretesspolicy, talar vi både om enhetsinformation och orderinformation.

Hur använder vi din personliga information?
Vi  använder beställningsinformationen som vi samlar in i allmänhet för att  uppfylla alla beställningar som placerats via webbplatsen (inklusive  bearbetning av din betalningsinformation, ordning för frakt och förse  dig med fakturor och / eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi  denna orderinformation för att:
- Kommunicera med dig;
- Se våra beställningar på potentiell risk eller bedrägeri och
-  När du överensstämmer med de preferenser du har delat med oss, ge dig  information eller reklam rörande våra produkter eller tjänster.

Vi  använder enhetsinformationen som vi samlar in för att hjälpa oss att  screena för potentiella risker och bedrägerier (i synnerhet din  IP-adress), och mer generellt för att förbättra och optimera vår  webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder  bläddrar och interagerar med webbplatsen och för att bedöma framgången  för våra marknadsförings- och reklamkampanjer).

Dela din personliga information
Vi  delar din personliga information med tredje parter för att hjälpa oss  att använda din personliga information, enligt ovan. Till exempel  använder vi Shopify för att driva vår onlinebutik - du kan läsa mer om  hur Shopify använder din personliga information här: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi använder också Google Analytics för att hjälpa oss förstå hur våra kunder använder webbplatsen.

Slutligen  kan vi också dela din personliga information för att följa gällande  lagar och förordningar, för att svara på en stämning, sökord eller annan  laglig begäran om information som vi får eller på annat sätt skydda  våra rättigheter.

Beteende-reklam
Som  beskrivits ovan använder vi din personliga information för att ge dig  riktade annonser eller marknadskommunikation som vi tror kan vara av  intresse för dig.

Spåra inte
Observera  att vi inte ändrar vår webbplats datainsamling och användningspraxis  när vi ser en spårningssignal från din webbläsare.

Dina rättigheter
Om  du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till den personliga  information som vi har om dig och att begära att din personliga  information korrigeras, uppdateras eller tas bort. Om du vill utöva  denna rättighet, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen nedan.

Datalagring
När  du gör en beställning via sajten kommer vi att behålla din  orderinformation för våra poster om inte och tills du ber oss ta bort  denna information.

Ändringar
Vi  kan uppdatera denna sekretesspolicy då och då för att återspegla till  exempel förändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska  eller reglerande skäl.

Kontakta oss
För  mer information om vår integritetspraxis, om du har frågor eller om du  vill lämna ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post.

Personuppgiftsansvarig
1 Store Sweden Ab
Månstorp 11
55593 Jönköping
Varumärke : Recycle Universe Sverige
Telefon: 0765851960
E-post: [email protected]
Företagsregister: Bolagsverket
Organisationsnummer: 556879-1643       

© 2024 Recycle Universe Sverige

Recycle Universe Sverige